Personeelsadministratie

eveHRyday biedt jou de controle over je personeelsadministratie. Wanneer je een actieve salariskoppeling hebt, worden mutaties real time via de app doorgestuurd naar het salarispakket en direct op de juiste manier verwerkt. 

Lees meer

Integratie met salarissoftware

Dankzij 2-weg synchronisatie beschik je altijd over real time informatie. Mutaties worden direct doorgestuurd en je salarisadministrateur ontvangt van elke wijziging een notificatie. Voer mutaties in voor nu, de toekomst of met terugwerkende kracht; alles wordt real time verwerkt.

Lees meer

Alle mutaties in één overzicht

Een gedetailleerd mutatieverslag online of in pdf met daarin duidelijk wie welke mutatie wanneer heeft ingevoerd. Erg handig tijdens de controle van de salarisrun en zeer geschikt voor de accountantscontrole. Overzichtelijk, duidelijk en per specifieke periode te genereren.

Lees meer

Variabele mutaties

Eenmalige vergoedingen of inhoudingen, gewerkte uren en dagen, maar ook overuren, toeslaguren, reiskosten en kantoordagen. Alles kan worden verwerkt via een mutatieformulier waarbij je kunt filteren op afdeling, kostenplaats, actief en/of inactief. Selecteer zelf uit de lijst met beschikbare componenten welke je in de lijst van desbetreffende maand wilt hebben. Maandelijks terugkerende componenten stellen we voor je in als standaard.

Lees meer

Employee Self Service (ESS)

Nieuwe medewerker? Nodig hem eenvoudig uit en laat hem zelf zijn gegevens aanleveren. De medewerker logt eenvoudig zonder wachtwoord in met onze ‘magic link’. Dankzij automatische herinneringen, verplichte velden en validaties weet je zeker dat de onboarding slaagt.

Lees meer

 

Notities 

Ken je ze nog, de gele Post-its? Ze zijn vervangen door digitale Sticky Notes. Wij hebben ze naar eveHRyday gebracht. Zo maak je eenvoudig rechtstreeks aantekeningen op de stamkaart van de werknemer. 

Lees meer

Declaraties

Declareren was nog nooit zo eenvoudig. Met de eveHRyday app dienen je medewerkers eenvoudig hun gereisde kilometers, lunches en overige declaraties in. En supermakkelijk: je keurt ze naar wens volledig automatisch goed!

Lees meer

Coming soon

Verlof

Coming soon.

De kracht van eveHRyday

Jouw data, goed beveiligd

eveHRyday monitort constant het technische landschap om de beveiliging van jouw app te verbeteren. Onder andere door twee factor authenticatie en ISO gecertificeerde hosting.

Lees meer

Professionele support

Hulp nodig? Wij zijn er voor je! Omschrijf je vraag of probleem via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naar support

Altijd up-to-date

Met eveHRyday ben je altijd up-to-date. Van updates zul je niets merken, maar belangrijke wijzigingen melden we wel. Alle uitleg van functionaliteiten vind je terug op de support pagina.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 14 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 14 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik de eveHRyday app gebruik. De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en na verzenden ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd. Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is zo gebeurd! Bij vragen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar. Oftewel, ik ben super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday blijft maar doorontwikkelen. Hun dienstverlening is in een woord: superieur. De eveHRyday app is een optimale hulp in de wereld van payroll. eveHRyday maakt het nóg makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficiënt. Kortom; een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Ik ben zeer te spreken over het gebruiksgemak van de eveHRyday app. Je voert heel gemakkelijk mutaties door en dankzij de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt. Het is fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat elke maand helder is wat er precies verwerkt is. De eveHRyday app is een heel fijne tool en een grote hulp voor ons!"

Print.com
Print.com

Eva Otterspeer

"eveHRyday is een zeer gebruiksvriendelijke app waardoor mutaties direct in ons salarissysteem verwerkt worden. Mutaties zijn altijd terug te vinden en collega’s kunnen van elkaar zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd. De medewerkers van eveHRyday staan altijd klaar bij vragen, feedback en opmerkingen. Prettige communicatie en een efficiënt programma. Wij zijn er erg blij mee!"

EPAM
EPAM

Ghida Kleyn

"De user interface van eveHRyday is strak, modern en gebruiksvriendelijk. De mogelijkheid tot synchronisatie met andere platforms vind ik bijzonder handig en tijdbesparend. Het is erg praktisch dat werknemers zelf hun gegevens kunnen bijwerken en documenten kunnen terugvinden. Ook de nieuwe declaratiefunctie is een groot succes!

Het team van eveHRyday is deskundig, reageert snel en altijd bereid een stap verder te gaan. Ze denken mee en lossen eventuele problemen op. De applicatie zelf is erg betrouwbaar. Ik beveel eveHRyday ten zeerste aan als een efficiënte en betrouwbare applicatie."