Personeelsadministratie

eveHRyday is er voor de HR professional of ondernemer om een overzicht te houden op de werknemers van de eigen organisatie. eveHRyday helpt daarbij om mutaties aan de salarisadministratie door te geven. Wanneer je een actieve salariskoppeling hebt worden deze mutaties real time doorgestuurd naar het salarispakket.  

Lees meer

Integratie met salarissoftware

Middels de 2-weg synchronisatie beschik je altijd over real time informatie. Alle wijzigingen worden direct doorgestuurd en jouw salarisadministrateur ontvangt van elke wijziging een bericht. Voer mutaties in voor nu, de toekomst of met terugwerkende kracht. Alles wordt real time verwerkt.

Lees meer

Alle mutaties in één overzicht

Een gedetailleerd mutatieverslag online of in PDF met daarin duidelijk wie welke mutatie wanneer heeft ingevoerd. Erg handig tijdens de controle van de salarisrun. Maar ook zeer geschikt voor de accountants controle. Overzichtelijk, duidelijk en per specifieke periode te genereren.

Lees meer

Variabele mutaties

Eenmalige vergoedingen of inhoudingen, gewerkte uren en dagen. Overuren, toeslaguren, reiskosten, kantoordagen. Via een mutatieformulier waarbinnen je kunt filteren op afdeling, kostenplaats, actief en/of inactief.  Selecteer zelf uit de lijst met beschikbare componenten welke je in de lijst van die maand wilt hebben.  Maandelijks terugkerende componenten stellen we voor je in als standaard.

Lees meer

Employee Self Service (ESS)

Nieuwe medewerker? Nodig eenvoudig uit en laat de medewerker zelf zijn gegevens aanleveren. Zonder wachtwoord inloggen met de magic link.

Met automatische herinneringen, verplichte velden en validaties weet je zeker dat de onboarding slaagt.

Lees meer

 

Notities 

Ken je ze nog de Post-its? Vaak al vervangen door de digitale Sticky Notes.  Wij hebben dat naar eveHRyday gebracht.  Je kunt aantekeningen maken rechtstreeks op de stamkaart van de werknemer. 

Lees meer

De kracht van eveHRyday

Jouw data wordt beveiligd

We monitoren constant het technische landschap om de beveiliging te verbeteren. Onder andere Two-factor authenticatie en ISO gecertificeerde hosting.

Lees meer

Professionele support

Heb je hulp nodig neem dan contact op via ons contact formulier, omschrijf je vraag of probleem en dan nemen we zsm contact met je op.

Naar support

Altijd up-to-date

Van updates zul je niets merken maar belangrijke wijzigingen zullen we melden. Verder kun je altijd uitleg van funtionaliteiteen terugvinden op de support pagina.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 30 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 30 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik via de nieuwe eveHRyday app "real time" zelf alle wijzigingen betreffende ons personeel (salaris, contract, adressen etc) via digitale formulieren door kan voeren!

De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en zodra het ingestuurd is, is de wijziging op dat moment dus ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd.

Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is via de nieuwe app zó gebeurd, geen "old time excel bestanden" meer ;)

Natuurlijk is er een enkele keer nog wel eens iets wat (nog) niet via een formulier kan worden ingevuld, maar in die gevallen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar! Super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday gaat maar door met doorontwikkelen oa op het gebied van payroll. Hun dienstverlening is in een woord gezegd; Superieur.

Nu met de ontwikkeling en het uitbreiden van hun dienstverlening van de eveHRyday app heb je als gebruiker een nog optimalere hulp in de wereld van payroll.

De eveHRyday app maakt het nog makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficient.

Kortom; Een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Wij zijn begonnen met het gebruik van eveHRyday omdat we geen medewerker op de salarisadministratie meer in-house hadden.

Na een aantal maanden intensief gebruik kan ik concluderen zeer te spreken te zijn over het gebruiksgemak. Het is heel makkelijk mutaties door te voeren via eveHRyday en door de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt.

Ook is het fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat voor de controle elke maand helder is wat er precies is verwerkt.

Al met al een hele fijne tool en grote hulp voor ons!"