Personeelsadministratie

eveHRyday is er voor de HR professional of ondernemer om een overzicht te houden op de werknemers van de eigen organisatie. eveHRyday helpt daarbij om mutaties aan de salarisadministratie door te geven. Wanneer je een actieve salariskoppeling hebt worden deze mutaties real time doorgestuurd naar het salarispakket.  

Validaties

We weten het allemaal, "rubbish in, is rubbish out". Met eveHRyday zorgen we ervoor dat de data die vastgelegd dient te worden en welke doorgegeven moet worden aan de salarisadministratie accuraat is.  We valideren het BSN nummer, we valideren de IBAN code van de bankrekening en vullen die automatisch aan met de BIC code. Adressen worden automatisch aangevuld, je hoeft enkel postcode en huisnummer in te geven, eveHRyday doet de rest.

Verplichte velden

Validaties helpen je natuurlijk maar er zijn ook diverse velden welke niet zozeer gevalideerd kunnen worden maar wel verplicht zijn. Mutaties kunnen pas verzonden worden wanneer minimaal alle verplichte velden zijn gevuld. Om te voorkomen dat je pas kunt starten met invoeren van bijvoorbeeld een nieuwe werknemer kun je wel altijd het reeds ingevulde als concept opslaan zodat je het later compleet kan maken.

Jaarloon BT en auto van de zaak

Via eveHRyday kun je een nieuwe werknemer aanleveren, we berekenen automatisch het Jaarloon BTMiddels de koppeling met de RDW kunnen we ook direct op basis van enkel het kenteken van de auto van de zaak alle benodigde gegevens verzamelen en ook het juiste bijtellingspercentage stellen we automatisch vast.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 30 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 30 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik via de nieuwe eveHRyday app "real time" zelf alle wijzigingen betreffende ons personeel (salaris, contract, adressen etc) via digitale formulieren door kan voeren!

De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en zodra het ingestuurd is, is de wijziging op dat moment dus ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd.

Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is via de nieuwe app zó gebeurd, geen "old time excel bestanden" meer ;)

Natuurlijk is er een enkele keer nog wel eens iets wat (nog) niet via een formulier kan worden ingevuld, maar in die gevallen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar! Super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday gaat maar door met doorontwikkelen oa op het gebied van payroll. Hun dienstverlening is in een woord gezegd; Superieur.

Nu met de ontwikkeling en het uitbreiden van hun dienstverlening van de eveHRyday app heb je als gebruiker een nog optimalere hulp in de wereld van payroll.

De eveHRyday app maakt het nog makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficient.

Kortom; Een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Wij zijn begonnen met het gebruik van eveHRyday omdat we geen medewerker op de salarisadministratie meer in-house hadden.

Na een aantal maanden intensief gebruik kan ik concluderen zeer te spreken te zijn over het gebruiksgemak. Het is heel makkelijk mutaties door te voeren via eveHRyday en door de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt.

Ook is het fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat voor de controle elke maand helder is wat er precies is verwerkt.

Al met al een hele fijne tool en grote hulp voor ons!"