Personeelsadministratie

eveHRyday biedt jou als HR professional of ondernemer de controle over je personeelsadministratie. Wanneer je een actieve salariskoppeling hebt, worden mutaties real time via de app doorgestuurd naar het salarispakket en direct op de juiste manier verwerkt.

Validaties

We weten het dondersgoed: rubbish in = rubbish out. eveHRyday zorgt ervoor dat alle data die vastgelegd dient te worden en doorgegeven moet worden aan de salarisadministratie accuraat is.  We valideren het bsn nummer en de IBAN code van de bankrekening, en vullen deze automatisch aan met de BIC code. Ook adressen worden automatisch aangevuld nadat je de postcode en het huisnummer hebt ingevoerd.

Verplichte velden

Validaties zijn zinvol, maar er zijn ook velden die niet gevalideerd kunnen worden maar wel verplicht zijn. Mutaties kunnen pas verzonden worden als minimaal alle verplichte velden zijn gevuld. Om te voorkomen dat je pas kunt starten met invoeren van bijvoorbeeld een nieuwe werknemer als alles is ingevuld, kun je wel altijd het reeds ingevulde als concept opslaan, zodat je het later compleet kunt maken.

 

Jaarloon BT en auto van de zaak

Via eveHRyday kun je heel eenvoudig een nieuwe werknemer registreren. Het jaarloon BT wordt automatisch berekend. Middels de koppeling met de RDW worden op basis van kenteken direct alle benodigde gegevens van de auto verzameld. Ook het juiste bijtellingspercentage wordt automatisch vastgesteld.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 14 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 14 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik de eveHRyday app gebruik. De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en na verzenden ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd. Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is zo gebeurd! Bij vragen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar. Oftewel, ik ben super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday blijft maar doorontwikkelen. Hun dienstverlening is in een woord: superieur. De eveHRyday app is een optimale hulp in de wereld van payroll. eveHRyday maakt het nóg makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficiënt. Kortom; een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Ik ben zeer te spreken over het gebruiksgemak van de eveHRyday app. Je voert heel gemakkelijk mutaties door en dankzij de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt. Het is fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat elke maand helder is wat er precies verwerkt is. De eveHRyday app is een heel fijne tool en een grote hulp voor ons!"

Print.com
Print.com

Eva Otterspeer

"eveHRyday is een zeer gebruiksvriendelijke app waardoor mutaties direct in ons salarissysteem verwerkt worden. Mutaties zijn altijd terug te vinden en collega’s kunnen van elkaar zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd. De medewerkers van eveHRyday staan altijd klaar bij vragen, feedback en opmerkingen. Prettige communicatie en een efficiënt programma. Wij zijn er erg blij mee!"