Een abonnement voor iedereen

Betaal per jaar en wij geven je 2 maanden gratis!  

Per maandPer jaar

Basis

€49/maand€490/jaar
€0,25 per extra werknemer
€100 per bundel 1.000 extra werknemers
 • Mutaties via e-mail
 • Rapportages
 • Support
 • Automatische mutaties
 • Onbeperkt gebruikers
 • Onbeperkt bedrijven
 • 1.000 actieve werknemers

Standaard

€99/maand€990/jaar
€0,25 per extra werknemer
€100 per bundel 1.000 extra werknemers
 • Mutaties via e-mail
 • Rapportages
 • Support
 • Automatische mutaties
 • Onbeperkt gebruikers
 • Onbeperkt bedrijven
 • 1.000 actieve werknemers

Potentiële besparing

Wanneer je gebruik maakt van eveHRyday in combinatie met een koppeling met je salarissysteem wordt een groot deel van je werk door je klanten gedaan doordat zij alle mutaties zelf doen welke direct real time worden doorgevoerd in je salarissysteem. Minder tot geen invoer dus meer tijd voor controle. 

Vergroot je capaciteit met wel 50% en bedien méér klanten met evenveel of zelfs minder medewerkers op de salarisadministratie.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de betaalopties?

Je kunt de factuur op verschillende manieren betalen.  Betalen doe je via iDeal, credit card of overschrijving.  

Kan ik ook per jaar betalen?

Jazeker, bij betaling per jaar voorruit ontvang je 2 maanden gratis.  

Kan ik tussentijds ook upgraden of downgraden?

Ja dat kan telkens vóór aanvang van je nieuwe termijn kun je aangeven of je een hogere of lagere bundel wilt.  Let op: we verlenen geen restitutie bij een downgrade. Betaal je per jaar dan zal je bij een upgrade een extra factuur ontvangen naar rato van de resterende maanden.

Welk abonnement  is geschikt voor mij?

Je hebt de keuze uit een standalone versie en een versie inclusief een koppeling.  Elk pakket is inclusief 1.000 actieve werknemers. Heb je meer actieve werknemers dan kun je je abonnement uitbreiden telkens per 1.000 extra voor 10ct per actieve werknemer.  Voor extra actieve werknemers buiten de bundel betaal je per actieve werknemer 25ct. 

Ik heb meerdere Nmbrs omgevingen, wat nu?

Dat is geen probleem, je koppelt eenvoudig per omgeving. We zien dat als één abonnement met eveHRyday. 

Er bestaat geen koppeling met mijn salarispakket?

Wanneer je niet met een salaris systeem werkt waarmee wij een koppeling hebben dan kies je voor basis. Dat is onze database versie. Mutaties worden dan via e-mail met de salarisverwerker gedeeld.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 30 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 30 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik via de nieuwe eveHRyday app "real time" zelf alle wijzigingen betreffende ons personeel (salaris, contract, adressen etc) via digitale formulieren door kan voeren!

De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en zodra het ingestuurd is, is de wijziging op dat moment dus ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd.

Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is via de nieuwe app zó gebeurd, geen "old time excel bestanden" meer ;)

Natuurlijk is er een enkele keer nog wel eens iets wat (nog) niet via een formulier kan worden ingevuld, maar in die gevallen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar! Super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday gaat maar door met doorontwikkelen oa op het gebied van payroll. Hun dienstverlening is in een woord gezegd; Superieur.

Nu met de ontwikkeling en het uitbreiden van hun dienstverlening van de eveHRyday app heb je als gebruiker een nog optimalere hulp in de wereld van payroll.

De eveHRyday app maakt het nog makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficient.

Kortom; Een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Wij zijn begonnen met het gebruik van eveHRyday omdat we geen medewerker op de salarisadministratie meer in-house hadden.

Na een aantal maanden intensief gebruik kan ik concluderen zeer te spreken te zijn over het gebruiksgemak. Het is heel makkelijk mutaties door te voeren via eveHRyday en door de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt.

Ook is het fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat voor de controle elke maand helder is wat er precies is verwerkt.

Al met al een hele fijne tool en grote hulp voor ons!"

Print.com
Print.com

Eva Otterspeer

"We maken nu een aantal maanden met meerdere collega’s gebruik van eveHRyday. We ervaren het als een zeer gebruiksvriendelijk programma waarbij mutaties direct in ons salarissysteem verwerkt worden. Op deze manier zijn mutaties ook altijd terug te vinden en kunnen we van elkaar zien welke wijzigingen er doorgevoerd zijn.

De medewerkers van eveHRyday staan daarnaast altijd voor je klaar bij vragen, feedback en opmerkingen. Prettige communicatie en efficiënt programma. Wij zijn er erg blij mee en zien uit naar de nieuwe ontwikkelingen!"