Security

Persoonsgegevens moeten goed beschermd worden, we nemen daarom de beveiliging hiervan serieus. De onderstaande acties zijn genomen, en we monitoren constant het technische landschap om de beveiliging te verbeteren.

  • Minimale eisen voor wachtwoorden op het eveHRyday platform
  • Two-factor authenticatie gebruik is verplicht en wordt afgedwongen
  • Best practices toegepast op basis van serverbeveiliging
  • Security headers zijn ingesteld conform best practices
  • SSL-certificaat met up-to-date ciphers & up-to-date TLS-versie
  • Alle data wordt in de Europese Unie opgeslagen en verwerkt

Onze hosting partijen zijn ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 14 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 14 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik de eveHRyday app gebruik. De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en na verzenden ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd. Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is zo gebeurd! Bij vragen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar. Oftewel, ik ben super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday blijft maar doorontwikkelen. Hun dienstverlening is in een woord: superieur. De eveHRyday app is een optimale hulp in de wereld van payroll. eveHRyday maakt het nóg makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficiënt. Kortom; een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Ik ben zeer te spreken over het gebruiksgemak van de eveHRyday app. Je voert heel gemakkelijk mutaties door en dankzij de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt. Het is fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat elke maand helder is wat er precies verwerkt is. De eveHRyday app is een heel fijne tool en een grote hulp voor ons!"

Print.com
Print.com

Eva Otterspeer

"eveHRyday is een zeer gebruiksvriendelijke app waardoor mutaties direct in ons salarissysteem verwerkt worden. Mutaties zijn altijd terug te vinden en collega’s kunnen van elkaar zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd. De medewerkers van eveHRyday staan altijd klaar bij vragen, feedback en opmerkingen. Prettige communicatie en een efficiënt programma. Wij zijn er erg blij mee!"

EPAM
EPAM

Ghida Kleyn

"De user interface van eveHRyday is strak, modern en gebruiksvriendelijk. De mogelijkheid tot synchronisatie met andere platforms vind ik bijzonder handig en tijdbesparend. Het is erg praktisch dat werknemers zelf hun gegevens kunnen bijwerken en documenten kunnen terugvinden. Ook de nieuwe declaratiefunctie is een groot succes!

Het team van eveHRyday is deskundig, reageert snel en altijd bereid een stap verder te gaan. Ze denken mee en lossen eventuele problemen op. De applicatie zelf is erg betrouwbaar. Ik beveel eveHRyday ten zeerste aan als een efficiënte en betrouwbare applicatie."