Declaraties

Declareren was nog nooit zo eenvoudig. Met de eveHRyday app dienen je medewerkers eenvoudig hun gereisde kilometers, lunches en overige declaraties in. En supermakkelijk: je keurt ze naar wens volledig automatisch goed!

Categorieën

Bij de instellingen kun je een onbeperkt aantal categorieën aanmaken. Voor de loonadministratie stel je in naar welke looncodes ze moeten worden doorgestuurd. Heb je bijvoorbeeld reiskosten waarvan de bedragen deels onbelast en deels belast moeten zijn? Dan stel je eenvoudig in tot welke waarde het bedrag onbelast is; het meerdere gaat automatisch naar de tweede looncode. Je medewerker hoeft zijn aantal kilometers slechts één keer in te vullen.

Maak je categorieën duidelijk, zodat medewerkers kunnen bijdragen aan een correcte administratie. 

 

Facturen en bonnen, rechtstreeks naar je boekhoudsoftware

Per categorie kun je aangeven of een bijlage verplicht is en of deze bijlage -meestal een factuur of bon- rechtstreeks naar de boekhouding moet worden doorgestuurd. Zo zijn de bijlagen van de declaraties niet alleen in het personeelsdossier voorhanden, maar ook direct in de financiële administratie.

 

Uitbetalen van de declaraties

Voor het uitbetalen van de declaraties, maak je een keuze tussen de loonadministratie of de financiële administratie. Reiskosten worden echter uitsluitend via de loonadministratie uitbetaald. Dit omdat mogelijk een deel van de reiskosten belast moet worden in de loonadministratie.

 

 

Beoordelen van declaraties

Bij het beoordelen van de declaraties, zie je direct de bijgevoegde factuur of bon. Wel zo makkelijk. Wil je de declaratie afwijzen? Dat kan eenvoudig + voorzien van een reden. Je medewerkers krijgen hiervan direct een push notificatie in de eveHRyday app op hun telefoon.

 

Automatisch goedkeuren

Stel zelf in tot welk bedrag je een declaratie automatisch wilt laten goedkeuren. Van elke declaratie die eveHRyday automatisch goedkeurt, ontvang je een e-mail. Zo volg je eenvoudig wat er allemaal wordt ingediend.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 14 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 14 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik de eveHRyday app gebruik. De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en na verzenden ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd. Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is zo gebeurd! Bij vragen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar. Oftewel, ik ben super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday blijft maar doorontwikkelen. Hun dienstverlening is in een woord: superieur. De eveHRyday app is een optimale hulp in de wereld van payroll. eveHRyday maakt het nóg makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficiënt. Kortom; een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Ik ben zeer te spreken over het gebruiksgemak van de eveHRyday app. Je voert heel gemakkelijk mutaties door en dankzij de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt. Het is fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat elke maand helder is wat er precies verwerkt is. De eveHRyday app is een heel fijne tool en een grote hulp voor ons!"

Print.com
Print.com

Eva Otterspeer

"eveHRyday is een zeer gebruiksvriendelijke app waardoor mutaties direct in ons salarissysteem verwerkt worden. Mutaties zijn altijd terug te vinden en collega’s kunnen van elkaar zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd. De medewerkers van eveHRyday staan altijd klaar bij vragen, feedback en opmerkingen. Prettige communicatie en een efficiënt programma. Wij zijn er erg blij mee!"

EPAM
EPAM

Ghida Kleyn

"De user interface van eveHRyday is strak, modern en gebruiksvriendelijk. De mogelijkheid tot synchronisatie met andere platforms vind ik bijzonder handig en tijdbesparend. Het is erg praktisch dat werknemers zelf hun gegevens kunnen bijwerken en documenten kunnen terugvinden. Ook de nieuwe declaratiefunctie is een groot succes!

Het team van eveHRyday is deskundig, reageert snel en altijd bereid een stap verder te gaan. Ze denken mee en lossen eventuele problemen op. De applicatie zelf is erg betrouwbaar. Ik beveel eveHRyday ten zeerste aan als een efficiënte en betrouwbare applicatie."