Mutatieverslag

Gedurende de maand worden er allerlei wijzigingen doorgevoerd in de app. Er worden nieuwe medewerkers aangemeld en medewerkers uit dienst gemeld. Er worden variabele looncodes doorgegeven, zoals bonussen, maar ook gewerkte dagen en uren.  

Controleren van de loonrun

Wat is er allemaal aan mutaties aangeleverd en door wie? eveHRyday biedt je één overzichtelijk rapport met alle mutaties van een bepaalde periode.

Naslag voor een auditor

Ook als er een audit plaatsvindt, is het super handig als je snel een mutatieverslag kunt genereren waarop precies staat wie wat wanneer heeft ingevoerd in eveHRyday. Gewoon de gewenste periode selecteren en je genereert binnen no time je mutatieverslag in pdf. Doorsturen naar de accountant en klaar is Kees.

Mutaties raadplegen

Mutaties kun je direct online raadplegen. Overzie alle mutaties van een medewerker of alle mutaties van alle medewerkers. Filter daarbij op de gewenste periode. Hetzelfde mutatieverslag kan eenvoudig worden gedownload in pdf.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 14 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 14 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik de eveHRyday app gebruik. De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en na verzenden ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd. Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is zo gebeurd! Bij vragen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar. Oftewel, ik ben super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday blijft maar doorontwikkelen. Hun dienstverlening is in een woord: superieur. De eveHRyday app is een optimale hulp in de wereld van payroll. eveHRyday maakt het nóg makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficiënt. Kortom; een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Ik ben zeer te spreken over het gebruiksgemak van de eveHRyday app. Je voert heel gemakkelijk mutaties door en dankzij de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt. Het is fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat elke maand helder is wat er precies verwerkt is. De eveHRyday app is een heel fijne tool en een grote hulp voor ons!"

Print.com
Print.com

Eva Otterspeer

"eveHRyday is een zeer gebruiksvriendelijke app waardoor mutaties direct in ons salarissysteem verwerkt worden. Mutaties zijn altijd terug te vinden en collega’s kunnen van elkaar zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd. De medewerkers van eveHRyday staan altijd klaar bij vragen, feedback en opmerkingen. Prettige communicatie en een efficiënt programma. Wij zijn er erg blij mee!"