Mutatieverslag

Gedurende de maand worden er allerlei wijzigingen ingevoerd, er worden nieuwe medewerkers aangemeld, medewerkers uit dienst gemeld. Er worden variabele looncodes doorgegeven zoals bonussen maar ook gewerkte dagen en uren.   

Controleren van de loonrun

Wanneer je de loonrun wilt gaan controleren kun je dit doen op basis van één overzicht met alle mutaties in die periode. Zie precies wie welke mutatie heeft ingevoerd en wanneer.

Naslag voor een auditor

Maar ook als er een audit plaatsvindt is het natuurlijk super handig dat je snel een mutatieverslag kunt genereren waarop precies staat wie wat wanneer heeft ingevoerd in eveHRyday.  Gewoon de gewenste periode selecteren en dan kun je je mutatieverslag genereren in pdf en doorsturen naar de accountant.

Mutaties raadplegen

De mutaties kun je direct online raadplegen. Overzie alle mutaties van 1 medewerker of alle mutaties van alle medewerkers, filter daarbij op de gewenste periode.  Hetzelfde mutatieverslag kun je ook downloaden naar PDF.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 30 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 30 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik via de nieuwe eveHRyday app "real time" zelf alle wijzigingen betreffende ons personeel (salaris, contract, adressen etc) via digitale formulieren door kan voeren!

De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en zodra het ingestuurd is, is de wijziging op dat moment dus ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd.

Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is via de nieuwe app zó gebeurd, geen "old time excel bestanden" meer ;)

Natuurlijk is er een enkele keer nog wel eens iets wat (nog) niet via een formulier kan worden ingevuld, maar in die gevallen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar! Super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday gaat maar door met doorontwikkelen oa op het gebied van payroll. Hun dienstverlening is in een woord gezegd; Superieur.

Nu met de ontwikkeling en het uitbreiden van hun dienstverlening van de eveHRyday app heb je als gebruiker een nog optimalere hulp in de wereld van payroll.

De eveHRyday app maakt het nog makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficient.

Kortom; Een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Wij zijn begonnen met het gebruik van eveHRyday omdat we geen medewerker op de salarisadministratie meer in-house hadden.

Na een aantal maanden intensief gebruik kan ik concluderen zeer te spreken te zijn over het gebruiksgemak. Het is heel makkelijk mutaties door te voeren via eveHRyday en door de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt.

Ook is het fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat voor de controle elke maand helder is wat er precies is verwerkt.

Al met al een hele fijne tool en grote hulp voor ons!"