Employee Self Service (ESS)

Met een druk op de knop nodig je een nieuwe medewerker uit voor eveHRyday. Via een e-mail met de ‘magic link’ logt hij eenvoudig in zonder wachtwoord. Hierna kan hij zijn persoonlijke gegevens invoeren. Ook kan hij aangeven of er wel of geen loonheffingskorting moet worden toegepast. Als werkgever kun je de informatie aanvullen met zaken als contractgegevens, salaris en werkrooster. 

Validaties

We weten het dondersgoed: rubbish in = rubbish out. eveHRyday zorgt ervoor dat alle data die vastgelegd dient te worden en doorgegeven moet worden aan de salarisadministratie accuraat is.  We valideren het bsn nummer en de IBAN code van de bankrekening en vullen deze automatisch aan met de BIC code. Ook adressen worden automatisch aangevuld nadat je de postcode en het huisnummer hebt ingevoerd.

Verplichte velden

Om je nieuwe medewerker op weg te helpen, zijn er een aantal velden als verplicht gemarkeerd. Hierdoor weet je zeker dat je alle noodzakelijke informatie doorkrijgt. Zonder invulling van deze velden kan er niets worden ingestuurd. Ook is de medewerker verplicht aan te geven of er wel of geen loonheffingskorting moet worden toegepast.

 

 

Herinneringen

Super handig dat je via eveHRyday een nieuwe medewerker kunt uitnodigen om gebruik te maken van de app, maar het kan voorkomen dat er niet direct gereageerd wordt. We sturen de nieuwe medewerker daarom tot twee keer een e-mail ter herinnering. Is er dan nog niet gereageerd dan ontvang je als werkgever een reminder.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 14 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 14 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik de eveHRyday app gebruik. De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en na verzenden ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd. Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is zo gebeurd! Bij vragen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar. Oftewel, ik ben super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday blijft maar doorontwikkelen. Hun dienstverlening is in een woord: superieur. De eveHRyday app is een optimale hulp in de wereld van payroll. eveHRyday maakt het nóg makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficiënt. Kortom; een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Ik ben zeer te spreken over het gebruiksgemak van de eveHRyday app. Je voert heel gemakkelijk mutaties door en dankzij de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt. Het is fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat elke maand helder is wat er precies verwerkt is. De eveHRyday app is een heel fijne tool en een grote hulp voor ons!"

Print.com
Print.com

Eva Otterspeer

"eveHRyday is een zeer gebruiksvriendelijke app waardoor mutaties direct in ons salarissysteem verwerkt worden. Mutaties zijn altijd terug te vinden en collega’s kunnen van elkaar zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd. De medewerkers van eveHRyday staan altijd klaar bij vragen, feedback en opmerkingen. Prettige communicatie en een efficiënt programma. Wij zijn er erg blij mee!"