Employee Self Service (ESS)

Nodig je nieuwe medewerker uit met 1 druk op de knop, vul email adres in en de medewerker ontvangt een email met de magic link waarmee hij eenvoudig met 1 klik inlogt op eveHRyday, zonder wachtwoord. Hierna kunnen de persoonlijke gegevens worden ingevoerd en aangegeven of er wel of geen loonheffingskorting moet worden toegepast.   Vanuit de werkgever kun je vervolgens aanvullen met contract gegevens, salaris, werkrooster, etc.  

Validaties

We weten het allemaal, "rubbish in, is rubbish out". Met eveHRyday zorgen we ervoor dat de data die vastgelegd dient te worden en welke doorgegeven moet worden aan de salarisadministratie accuraat is.  We valideren het BSN nummer, we valideren de IBAN code van de bankrekening en vullen die automatisch aan met de BIC code. Adressen worden automatisch aangevuld, je hoeft enkel postcode en huisnummer in te geven, eveHRyday doet de rest.

Verplichte velden

Om je nieuwe medewerker een beetje te helpen zijn een aantal velden als verplicht gemarkeerd. Hierdoor weet je zeker dat je alle noodzakelijke informatie doorkrijgt.  En zonder die velden kan er niets worden ingestuurd. Ook is de medewerker verplicht aan te geven of er wel of geen loonheffingskorting moet worden toegepast.

 

 

Herinneringen

Super handig natuurlijk, je nodigt een nieuwe medewerker uit vanuit eveHRyday.  Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er niet direct gereageerd wordt. We sturen daarom tot 2x een herinnerings mail naar de nieuwe medewerker en is er dan nog niet gereageerd dan ontvang je als werkgever een herinnering.

Klaar om te starten?
Probeer het nu gratis

Je kunt direct online aan de slag. Probeer 30 dagen geheel gratis zonder beperking en ervaar de kracht van eveHRyday zelf!

Direct beginnenProberen voor 30 dagenAlle functies
eveHRyday App
Somention BV
Somention BV

Marelle van Houdt

"Een grote stap vooruit gemaakt sinds ik via de nieuwe eveHRyday app "real time" zelf alle wijzigingen betreffende ons personeel (salaris, contract, adressen etc) via digitale formulieren door kan voeren!

De formulieren zijn super eenvoudig zelf in te vullen en zodra het ingestuurd is, is de wijziging op dat moment dus ook daadwerkelijk gelijk in het salarissysteem doorgevoerd.

Ook het doorgeven van de gewerkte uren van onze oproepkrachten is via de nieuwe app zó gebeurd, geen "old time excel bestanden" meer ;)

Natuurlijk is er een enkele keer nog wel eens iets wat (nog) niet via een formulier kan worden ingevuld, maar in die gevallen staan de medewerkers van eveHRyday altijd snel klaar! Super tevreden!"

Polaroid
Polaroid

Jose Wobben

"eveHRyday gaat maar door met doorontwikkelen oa op het gebied van payroll. Hun dienstverlening is in een woord gezegd; Superieur.

Nu met de ontwikkeling en het uitbreiden van hun dienstverlening van de eveHRyday app heb je als gebruiker een nog optimalere hulp in de wereld van payroll.

De eveHRyday app maakt het nog makkelijker om je maandelijkse mutaties door te voeren. Minder tijdrovend en heel efficient.

Kortom; Een echte aanwinst!"

Brand New Day
Brand New Day

Kelly Tjalsma

"Wij zijn begonnen met het gebruik van eveHRyday omdat we geen medewerker op de salarisadministratie meer in-house hadden.

Na een aantal maanden intensief gebruik kan ik concluderen zeer te spreken te zijn over het gebruiksgemak. Het is heel makkelijk mutaties door te voeren via eveHRyday en door de koppeling met onze salarissoftware is alles direct op de juiste manier verwerkt.

Ook is het fijn om een mutatieverslag in te kunnen zien, zodat voor de controle elke maand helder is wat er precies is verwerkt.

Al met al een hele fijne tool en grote hulp voor ons!"