Notificaties

Wanneer wordt er een notificatie verzonden.

Van elke ingestuurde mutatie gaat er - indien er bij de tenant een email adres is ingevuld - een email naar de tenant met een overzicht van de mutaties, tevens wordt er een email verzonden naar de "cc" e-mail adressen ingevuld als standaard cc of bij de mutatie toegevoegde cc ontvanger.

Wanneer er een nieuwe gebruiker wordt uitgenodigd ontvangt deze 1x een email notificatie, ook wanneer er op "opnieuw versturen" wordt geklikt ontvangt deze nogmaals 1x een email.

Uitgenodigde nieuwe medewerkers ontvangen maximaal 2x een email notificatie naast de uitnodigingsemail. Eerste keer 2 dagen na de verzending van de uitnodiging, 2e keer vijf dagen erna. Wanneer de bedrijfsmanager de uitnodiging opnieuw verzend genereert dit ook weer een email notificatie.

De gebruiker die de medewerker heeft uitgenodigd ontvangt een email notificatie zodra de medewerker alles heeft ingevuld en verzonden. Wanneer de uitgenodigde medewerker niet reageert dan volgt er na 7 dagen een email daarover naar de gebruiker die de medewerker heeft uitgenodigd.

Bij een mutatie via self service app van de medewerker wordt er een email notificatie verzonden naar het email adres ingevuld als contact email, indien er geen contact email adres is gevuld dan ontvangen alle bedrijfsmanagers een email notificatie.