Mutatieverslag

Een overzicht van alle via eveHRyday ingediende mutaties overzichtelijk online beschikbaar of middels een handige download.

Ga via het linkermenu naar "Mutaties".  Je ziet daar dan direct online een overzicht van alle mutaties, inclusief de status concept of verzonden, van de huidige periode.

Wil je het online overzicht of je rapport van een of meerdere verloningsperiodes? Klik dan op de filter knop rechts van de zoekbalk, selecteer de gewenste periode en klik op toepassen.

Om je rapport te exporteren klik je op "Exporteren naar PDF" en er zal een mutatieverslag van de ingestelde periode(n) worden gedownload.

Een verslag van de variabele mutaties kun je vinden via het linkermenu "Variabele mutaties".

Het mutatie verslag laat enkel mutaties zien die via eveHRyday zijn ingevoerd, wanneer er in het salarispakket wijzigingen zijn gedaan zullen deze wel meegenomen worden door de 2-weg sychronisatie maar deze zijn dus niet zichtbaar in het mutatieverslag.