Notities

Notities zijn vrije tekstblokken waarin je allerlei zaken, inclusief een bijlage indien gewenst kwijt kunt.  Wanneer je een notitie toevoegd wordt deze voor alle gebruikers zichtbaar maar wijzigen of verwijderen van een notitie kan alleen gedaan worden door de gebruiker die initieel de notitie heeft gemaakt.

Ga naar de stamkaart van de werknemer en klik geheel rechts op de button "notities".

Vervolgens kun je klikken op "+ Notitie aanmaken", je komt dan in onderstaande scherm. Voer een tekst in en voeg eventueel bijlagen toe.  Tenslotte klik je op "Creëer".

Wanneer er meerdere notities zijn gemaakt zul je de notities aflopend op datum onder elkaar zien staan.  Wanneer er een notitie later is gewijzigd wordt dit ook zichtbaar.