Loonstroken vrijgeven

Via eveHRyday kun je ervoor zorgen dat de loonstroken (uit Nmbrs) op een geplande dag beschikbaar worden gesteld. 

Elke dag om 9.00u 's ochtends wordt er gekeken of er loonstroken klaar staan om vrij te geven.

 

Instellen

Je kunt dit op 2 manieren instellen. Ga nadat je het betreffende bedrijf hebt geselecteerd naar het menu instellingen.  Daar kies je voor de tab Nmbrs.

 

 

1. De standaard instelling laten staan, dan volgt eveHRyday het moment van vrijgave van Nmbrs.  Wanneer je in Nmbrs via de payroll workflow de loonstroken (medewerker login) aangevinkt hebt dan zullen op basis daarvan de loonstroken worden gesynchroniseerd van betreffende run.

2. Een specifieke dag, je stelt dan in op aantal dagen na de periode. We ondersteunen hierbij week, vier weken en maandverloning.

 

 

Je kiest het aantal dagen ná de start van de periode.  Wil je bij week verloning de loonstroken op zaterdag vrijgeven dan geef je in 6 dagen na start periode.  Bij vier weken periode bepalen we de eerste dag van de periode en vervolgens stel je dan in het aantal dagen na begin van de periode.  Voor de maandverloning zijn het dan de kalenderdagen na begin periode.   Daarnaast geef je aan wat te doen als de dag in het weekend valt. Voor het weekend, na het weekend of exacte dag.